جزوه ارائه شده آزمایشگاه میکروب شناسی مواد غذایی
مناسب کنفرانس کلاسی و جمع بندی و مرور سریع ایام امتحانات
شامل مباحث زیر می باشد
میکروبیولوژی آب به تعداد 11 صفحه pdf
سالمونلوسیس در مواد غذایی به تعداد 7 صفحه pdf
بررسی وجود باکتری های مولد مسمومیت استافیلوکوکال به تعداد 14 صفحه pdf
Rafael Gomes, Waldir Junior, Eduardo Cerqueira, Antonio Abelem (auth.), Sherali Zeadally, Eduardo Cerqueira, Marília Curado, Mikołaj Leszczuk (eds.)
K. Motizuki (auth.), Kazuko Motizuki (eds.)
Miles B. Santamour (auth.), Stanley C. Plog, Miles B. Santamour (eds.)
Luigia Aiello, Richard W. Weyhrauch (auth.), Wolfgang Bibel, Robert Kowalski (eds.)